Uživatel
x
TOMIS CZ - Košík

Košík: prázdný

Cookies na tomto webu

Co jsou cookies?

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují vaše preference a úkony, které jste na nich provedli (např. přihlašovací údaje, jazyk, velikost písma a jiné zobrazovací preference), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu. Současně se cookies používají také pro analytické a reklamní účely, například pro sledování statistik návštěvnosti nebo pro přizpůsobení reklam.

Na tomto webu využíváme cookies

Společnost TOMIS CZ, s.r.o., IČO: 27083501, se sídlem Brodská 654, Příbram V-Zdaboř zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 95007, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení těchto webových stránek. Cookies využívané pro správné fungování webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Analytické cookies, cookies pro cílení reklamy a případně další cookies jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Webové stránky lze používat i v režimu, kdy jsou vypnuté analytick, reklamní či další cookies, které nejsou nezbytené pro správné fungování webu. Používání souborů cookie lze nastavit prostřednictvím formuláře níže nebo také pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie. Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na oficiálních webových stránkách svého prohlížeče (například Chrome, Firefox, Internet Explorer, Android, Opera, Edge, Safari).

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro reklamní či analytické účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení ve formuláři níže či pomocí změny nastavení Vašeho internetového prohlížeče.

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jaké typy cookies na webu používáme?

Cookies pro základní funkce webu

Tyto soubory cookie jsou nutné pro základní funkce stránky. Mezi ně patří soubory cookie, které stránce umožňují si vás zapamatovat při procházení stránky v rámci jedné relace nebo, pokud o to požádáte, mezi relacemi. Umožňují používat nákupní košík a objednávkový systém, je-li na webu k dispozici a také pomáhají se zabezpečením a plněním předpisů.

Cookies pro zlepšení a zrychlení funkcí webu

Tyto soubory cookie nám pomáhají vylepšovat funkce stránek sledováním využití této webové stránky. V některých případech soubory cookie zrychlují zpracování vašeho požadavku a umožňují nám zapamatovat si vaše vybrané předvolby na stránce.

Sociální média a reklamní cookies

Díky souborům cookie sociálních médií se můžete připojit ke svým sociálním sítím a prostřednictvím sociálních médií sdílet obsah z naší webové stránky. Reklamní soubory cookie (třetích stran) shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně. V některých případech tyto soubory cookie zpracovávají vaše osobní údaje.

Analytické cookies

Tyto soubory cookies používáme pro měření a analýzu návštěvnosti našich webových stránek, což nám pomáhá vylepšovat jejich fungování. Souhlasem nám pomáháte získat informace o tom, jak naše stránky používáte. Díky tomu náš web funguje lépe.

Jaké konkrétní cookies používáme na tomto webu?

Typ cookies

Název

Účel

Doba platnosti

Cookies třetích stran

Google Analytics

Získání statistických informací

360 dnů

Cookies třetích stran

Google Adwords

Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)

360 dnů

Cookies třetích stran

Pixel Facebook

Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)

180 dnů

 

Cookies třetích stran

Seznam

Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam.cz, a.s., opětovné cílení reklamy (retargeting)

360 dnů

 

Jak odmítnout používání souborů cookie

Používání souborů cookie lze nastavit pomocí formuláře níže nebo také pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie. Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na oficiálních webových stránkách svého prohlížeče (například Chrome, Firefox, Internet Explorer, Android, Opera, Edge, Safari).



Nastavení cookies

Technické cookies

Jedná se o nezbytné cookies, bez kterých by nebylo možné tento web plnohodnotně používat. Zahrnují technicky nezbytné cookies, včetně těch, které zajišťují bezpečnost, cookies pro ukládání zvolených nastavení, cookies pro fungování nákupního košíku apod.

Reklamní cookies

Tyto soubory se používají pro účely přizpůsobení reklam na webových stránkách třetích stran, včetně sociálních sítí a kontextové reklamy. Jsou přizpůsobeny vašim preferencím na základě prohlíženého zboží a pomáhají nám měřit účinnost našich reklamních kampaní. Zakážete-li tyto cookies, budou se vám při procházení internetu i nadále zobrazovat reklamy, ale nebude vám přizpůsobená na míru a bude pro vás méně relevantní.

Analytické cookies

Tyto soubory cookies používáme pro měření a analýzu návštěvnosti našich webových stránek, což nám pomáhá vylepšovat jejich fungování. Souhlasem nám pomáháte získat informace o tom, jak naše stránky používáte. Díky tomu náš web funguje lépe.